מה בתפריט החללית?

15.10.2019
20:45
שתף: 

חקר החלל נמצא כיום בראשית מהפכה, שתטיס בעשורים הקרובים אלפים ועשרות אלפים של בני אדם לחלל: חוקרים, תיירי חלל, ומתיישבים שיצאו ליישב את הספר החדש במאדים, בתחנות חלל, ומקומות רחוקים אחרים.

מסעות ארוכים בחלל והקמת יישובי קבע, יצריכו מהפכה חקלאית חדשה, כזו שתוכל לייצר מזון בתנאי החלל המאתגרים לחלוצי החלל. האם בקרוב נוכל להכין סלט תוצרת החלל? האם לאפרסק שיצמח בחללית בתנאי מיקרו-גרביטציה יהיה טעם אחר?

בהרצאתה של תרה אלעד, נתוודע לפיתוחים חדשים בתחום החקלאות בחלל, שלא ישאיר אותנו מרחפים ורעבים.

 

 

פרטים נוספים:

  • מתי: יום שלישי, 15.10.19, בשעה 20:45
  • איפה: אטלייה החרוב 14, שוק מחנה יהודה ירושלים
  • מרצה: תרה אלעד רכזת ההדרכה הארצית של חברת טלאור פעילויות חינוכיות ומורה מקצועית למדעי הסביבה, החקלאות, ובעלי החיים. חברה בקהילת מחנכי החלל של הורייזון ובצוות ניהול חינוך של D-MARS.
  • למי: לקהל הרחב, מעל גיל 18
  • כניסה: הכניסה חופשית, ללא עלות, בכפוף לתפוסת המקום.